Hamburger Unu

Hamburger Unu

Hamburger unu. Hamburger ve lüks ürünler için kullanılır.

GENEL ÖZELLİKLER

  • Yüksek oranda su kaldırması
  • Kuvvetli bir undur
  • Homojen gözenek yapı sağlaması
  • Hamburgerde ince kabuğu verebilmesi
  • İstenilen yumuşaklığı verebilmesi
  • Standart ürün verebilmesi
  • Ürünlerde istenilen rengi verebilmesi
  • Ürünlerde kabarma özelliğini verebilmesi
  • Ürünlerde tazeliğini uzun süre koruyabilmesi

TEKNİK ÖZELLİKLER

Nem: 14.5 (Max)
Gluten: 32 (Min)
Protein: 11,0 (Min)
Kül (K.M.’De) : 0.60 (Max)
Sedimantasyon: 40 ml. (Min)
Gecikmeli Sedimantasyon: 45 ml. (Min)
Düşme Sayısı (F.N.) : 250 sn. (Min)

AMBALAJ SEÇENEKLERİ

50 Kg’lık polipropilen çuvallarda satışa sunulmaktadır

KULLANIM ÖNERİLERİ

  • Hamur sert alınmamalıdır
  • Hamura ihtiyacı oranında su verilmelidir
  • Hamur etkili ve iyi bir şekilde yoğurulmalı, bir süre dinlendirilmelidir
  • İmalathanede hava sirkülasyonu olmamalıdır

MUHAFAZA KOŞULLARI

Serin, havadar ve rutubetsiz alanlarda, tahta ızgaralar üzerinde saklanmalıdır.