Milföy Unu

Milföy Unu

Milföy unu. Özel amaçlı buğday unu.

YAPISAL ÖZELLİKLER

  • Yüksek oranda su kaldırabilme ve daha fazla ürün elde edilebilme
  • Homojen gözenek yapısına sahip ürün elde edilebilme
  • Hamuru dinlendirme safhasında dirençli karakter gösterme
  • İnce ve parlak kabuk yapısına sahip ürün elde edilebilme
  • Uygun şartlar sağlandığında tazeliğini uzun süre koruyabilme
  • Standart mamul ürün elde edebilme özelliğine sahiptir

TEKNİK ÖZELLİKLER

Nem: 14.5 (Max)
Gluten: 30 (Min)
Protein: 10,5 (Min)
Kül (K.M.’De) : 0.60 (Max)
Sedimantasyon: 35 ml. (Min)
Gecikmeli Sedimantasyon: 40 ml. (Min)
Düşme Sayısı (F.N.) : 250 sn. (Min)

AMBALAJ SEÇENEKLERİ

50 Kg’lık polipropilen çuvallarda satışa sunulmaktadır

KULLANIM ÖNERİLERİ

  • Hamur sert alınmamalıdır
  • Hamura ihtiyacı oranında su verilmelidir
  • Hamur etkili ve iyi bir şekilde yoğurulmalı, bir süre dinlendirilmelidir
  • İmalathanede hava sirkülasyonu olmamalıdır

MUHAFAZA KOŞULLARI

Serin, havadar ve rutubetsiz alanlarda, tahta ızgaralar üzerinde saklanmalıdır.