Özel Amaçlı Buğday Unu (Unlu Mamüller İçin)

Özel Amaçlı Buğday Unu (Unlu Mamüller İçin)

Unlu mamüller için (özel amaçlı buğday unu); milföy hamuru, erişte, mantı, her türlü pasta ve unlu mamullerin yapımında kullanılır.

YAPISAL ÖZELLİKLER

  • Yüksek oranda su kaldırabilme ve daha fazla ürün elde edilebilme.
  • İnce ve parlak kabuk yapısına sahip ürün elde edilebilme.
  • Hamuru dinlendirme safhasında dirençli karakter gösterme
  • Ürün tazeliğini ve yapısını uzun süre koruyabilme

TEKNİK ÖZELLİKLER

Nem: 14,5 %% (Max)
Glüten: 28 % (Min)
Protein: 7.0 % (Min)
Kül (K.M.’De) : 0,60 % (Max)
Sedimantasyon: 35 ml. (Min)
Gecikmeli Sedimantasyon: 40 ml. (Min)
Düşme Sayısı (F.N.) : 300 sn. (Min)

AMBALAJ SEÇENEKLERİ

50 Kg’lık ve 25 Kg’lık polipropilen çuvallarda

MUHAFAZA KOŞULLARI

Serin, havadar ve rutubetsiz alanlarda, tahta ızgaralar üzerinde saklanmalıdır.