Pidelik Lavaşlık Un

Pidelik Lavaşlık Un

Pidelik Lavaşlık Un(özel amaçlı buğday unu), her çeşit pide, lahmacun ve lavaş ekmeği yapımında kullanılır.

YAPISAL ÖZELLİKLER

  • Yüksek oranda su kaldırabilme ve daha fazla ürün elde edilebilme
  • Yoğurma esnasında çabuk ve kolay kıvama gelme
  • Pide ve lavaş hamurunun yırtılmadan açılabilme
  • Pidelerde istenilen tabanı ve kabarmayı sağlama
  • Tazeliğini ve yapısını uzun süre koruyabilme
  • Standart ürün elde edebilme özelliğine sahiptir

TEKNİK ÖZELLİKLER

Nem: 14,5 % (Max)
Glüten: 28 % (Min)
Protein: 7.0 % (Min)
Kül (K.M.’De) : 0.72 % (Max)
Sedimantasyon: 30 ml. (Min)
Gecikmeli Sedimantasyon: 35 ml. (Min)
Düşme Sayısı (F.N.) : 300 sn. (Min)

AMBALAJ SEÇENEKLERİ

50 Kg’lık Polipropilen

KULLANIM ÖNERİLERİ

  • Hamur gayet yumuşak alınmalıdır sert alınmamalıdır
  • Hamura ihtiyacı oranında su verilmelidir
  • Hamur kıvamlı ve yumuşak yoğurulmalıdır
  • Hamur sıcaklığı 22 – 24 derece arasında olmalıdır
  • İmalathanede hava sirkülasyonu olmamalıdır

MUHAFAZA KOŞULLARI

Serin, havadar ve rutubetsiz alanlarda, tahta ızgaralar üzerinde saklanmalıdır.