Özel Amaçlı Buğday Unu (Unlu Mamüller için)
Unlu mamüller için (özel amaçlı buğday unu); milföy hamuru, erişte, mantı, her türlü pasta ve unlu mamullerin yapımında kullanılır.
YAPISAL ÖZELLİKLER
-
Yüksek oranda su kaldırabilme ve daha fazla ürün elde edilebilme.
-
İnce ve parlak kabuk yapısına sahip ürün elde edilebilme.
-
Hamuru dinlendirme safhasında dirençli karakter gösterme
-
Ürün tazeliğini ve yapısını uzun süre koruyabilme
TEKNİK ÖZELLİKLER
Nem: 14,5 %% (Max)
Glüten: 28 % (Min)
Protein: 7.0 % (Min)
Kül (K.M.’De) : 0,60 % (Max)
Sedimantasyon: 35 ml. (Min)
Gecikmeli Sedimantasyon: 40 ml. (Min)
Düşme Sayısı (F.N.) : 300 sn. (Min)
AMBALAJ SEÇENEKLERİ
50 Kg’lık ve 25 Kg’lık polipropilen çuvallarda
MUHAFAZA KOŞULLARI
Serin, havadar ve rutubetsiz alanlarda, tahta ızgaralar üzerinde saklanmalıdır.